Bid

‘Bid voor ons’, is vaak het eerste wat vervolgde christenen vragen. Gebed is het fundament én een belangrijk onderdeel van het werk van Open Doors. Je kunt op allerlei manieren en momenten bidden.

Wekelijks gebedsnieuws

Wil je elke week per e-mail een actueel gebedspunt uit de vervolgde kerk ontvangen? Meld je dan onderaan de pagina aan voor het wekelijks gebedsnieuws.

Nacht van Gebed

Eén nacht bidden voor de vervolgde kerk: dat is de Nacht van Gebed. Zet jij de nacht van 1 op 2 juni 2018 apart voor vervolgde christenen? Op honderden plekken door heel Nederland en Vlaanderen komen christenen bij elkaar. Ze luisteren naar verhalen uit de vervolgde kerk en bidden samen.

Doe mee met de Nacht van Gebed! Bid samen in jouw kerk of huiskamer. Open Doors voorziet in filmpjes, boekjes met gebedspunten en een handleiding. Aanmelden kan vanaf maart 2018. Of doe mee met een groep bij jou in de buurt. Vanaf mei 2018 kun je op de kaart zoeken naar locaties.
Meer info en aanmelden

Gebedskalender

Voel je elke dag verbonden met vervolgde christenen door dagelijks voor hen te bidden. De gebedskalender van Open Doors helpt hierbij. Zes keer per jaar sturen we deze papieren kalender mee met het Open Doors Magazine.

Op de gebedskalender vind je een gebedspunt voor elke dag van de maand. Wil je hem per post ontvangen? Abonneer je dan op het gratis Open Doors Magazine (onderaan deze pagina).

Gebedsgroepen

Door het hele land bidden vrouwen samen voor vrouwen uit de vervolgde kerk. Ze komen samen in gebedsgroepen van Women to Women, het vrouweninitiatief van Open Doors. Elke twee maanden verschijnen er nieuwe verhalen met gebedspunten over vervolgde christenvrouwen.

Sluit je aan bij een bestaande groep. Of start zelf een nieuwe groep. Neem meteen contact met ons op via 0341-465000 of maak gebruik van het contactformulier.