Voor vrouwen

Women to Women is het vrouweninitiatief van Open Doors. Vrouwen die elkaar bemoedigen en versterken door gebed en ontmoeting, over landsgrenzen heen. Sluit je aan bij een gebedsgroep voor vrouwen.

Gebedsgroepen

Op honderden plekken in Nederland en Vlaanderen zijn Women to Women-gebedsgroepen actief. Vrouwen komen bij elkaar om te bidden voor vrouwen uit de vervolgde kerk. Sluit je aan bij een bestaande groep of start zelf een nieuwe groep.

Wij vertellen je graag welke gebedsgroep het dichtst bij jou in de buurt is. Of hoe je een nieuwe groep kunt starten. Neem meteen contact met ons op via 0341-465000 of gebruik het contactformulier.

Webwinkel

Op zoek naar een mooi cadeautje met een verhaal? In onze webwinkel vind je unieke producten zoals armbandjes en handgemaakte shawls. Met je aankoop steun je de vervolgde kerk.
Webwinkel

Nieuwsbrief met gebedspunten

Wil je bidden voor je vervolgde zussen, maar kun je niet meedoen met een gebedsgroep? Meld je dan aan voor de Women to Women-nieuwsbrief. Elke twee maanden ontvang je persoonlijke verhalen van vrouwen met gebedspunten. Meld je hieronder aan.